Mandra ca sunt romanca!

Bratara tricolor este manifestul meu pentru redobandirea mandriei de a fi roman.

De zece ani o port la mana, oriunde merg, cu fruntea sus.

Poart-o si tu si Nu uita ca esti roman !

Bratara tricolor

Bratara tricolor

Urmareste-ne pe Facebook: bratara tricolor - lucru manual adelina

COLECTIA TRICOLOR

"Roşu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Şi-albastru-al nostru cer"

marți, 16 mai 2017

Bratara tricolor in Tabara Iaz Club Evolutii

Tabără organizată de Clubul Evoluții,  dedicata celor care vor evolueze! Învățam lucruri noi, explorăm și experimentăm! Pe scurt, ne dorim să oferim o dezvoltare armonioasă tuturor celor care se înscriu în taberele Club Evolutii!

Tabăra în Țara Hategului 



















































































5 motive să îti laşi copilul să meargă în tabără

  1. "Copiii învaţă să fie independenţi – Tabăra este locul perfect pentru copii să exerseze să ia decizii pentru ei înșiși, fără părinți, bunici sau profesori care să le ghideze fiecare mișcare. Ei vor trebui să ia decizii la fiecare pas – şi mă refer aici la rutina zilnică (trezirea de dimineaţă, alegerea hainelor, spălatul pe dinţi, duşul de seară, somnul), felul în care îşi gestioneaza banii de buzunar sau menţinerea în ordine a lucrurilor personale- şi să îsi asume responsabilitatea pentru deciziile luate. O lectie pe care ne străduim din greu să le-o predăm copiilor noştri şi deseori nici nu prea ştim cum să o facem.
  1. Copiii învaţă să se conecteze la prezent, să socializeze, să comunice mai bine şi îsi dezvoltă creativitatea – O pauză de câteva zile de la televizor, telefonul mobil și Internet, îi ajută pe copii să trăiască în lumea reală, cu activitaţi reale şi prieteni reali şi să îşi redescopere puterile creatoare.
  1. Copiii învaţă să îşi asume riscuri – O tabără îi scoate pe copii din zona lor de confort și îi expune la experiențe inedite, îi încurajează să participe la activităţi în care să îşi depăşească limitele, într-un mediu controlat şi sigur. Şi te rog să mă crezi pe cuvânt că satisfacţia copilului că a reuşit să îşi depăseasca limitele – şi asta în uralele întregii “găşti” din tabără- este ceva despre care o să vorbească muuult tip de acum înainte. 
  2. Copiii învaţă să se reconecteze cu natura – Experienţele în aer liber îmbogăţesc percepţia copiilor fata de lumea exterioară şi îi învaţă cum să fie mai empatici faţă de cei cu care intră în contact şi cum să se încarce cu energie.
  3. Copiii deprind valori morale fundamentaleale – Tabăra este, în primul rând, un context în care se modelează caracterul copilului, prin învățarea lui despre etică, onestitate, respect și responsabilitate. Părinții declară frecvent că, după tabără, copiii lor sunt mai buni, înțeleg importanța dăruirii, sunt mult mai pregătiți să îşi argumenteze punctele de vedere și sunt mai responsabili."

Participă și tu!
    Pentru detalii și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe:
    Alexandra Flavia MARCU, organizator
     Email: alexandraflaviamarcu@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Adevărata valoare stă în lucrurile simple". Oana Pelea

Postări populare