Mandra ca sunt romanca!

Bratara tricolor este manifestul meu pentru redobandirea mandriei de a fi roman.

De cinci ani o port la mana, oriunde merg, cu fruntea sus.

Poart-o si tu si Fii mandru ca esti roman !

Bratara tricolor

Bratara tricolor

Like pagina Facebook

"Roşu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Şi-albastru-al nostru cer"

Despre mine


Împletitul firelor a devenit pentru mine o pasiune încă din copilărieiar ceea ce fac în acest sens nu este altceva decât satisfacerea acestei plăceri personale. 

Copilăria va rămâne mereu proaspătă în memoria mea şi va fi în permanenţă un reper despre ce înseamnă fericirea. Atât timp cât voi avea în suflet o bucățică din copilaria mea fericită, cred că îmi voi putea păstra un zâmbet pe faţă, indiferent de încercările prin care mă va purta viaţa.
Dacă alipesc cuvântului copilărie termenul bunătate, în faţa ochilor minţii, precum o icoană, îmi apare figura blândă a bunicii mele.
Am învăţat să cos si să croşetez de la bunica mea, zilele însorite de iarnă petrecute cu ea, mirosul brazilor din faţa casei ei, sunt imagini vii care îmi bucură memoria şi mă fac să zâmbesc. Grija cu care m-a crescut atunci când stăteam la ea mi s-a întipărit adânc în minte.
Bunica mea a fost şi va fi o binecuvântare pentru mine, a fost un model pentru mine, un înger păzitor gata să mă apere, nu o voi uita niciodată, țin atât de mult la ea și ei îi dedic acest blog, fiindcă ea m-a crescut cu multă iubire și mândrie, mi-a dăruit totul fără să aștepte o secundă măcar ceva înapoi.

În fiecare copilărie există o grădină, un loc fermecat în care culorile sunt mai strălucitoare, aerul mai proaspăt şi dimineţile mai înmiresmate decât oricând dupa aceea.

Acest blog reprezintă o lume: ” lumea mea”, "grădina mea".
Este locul unde nu sunt niciodată singură. Este locul unde niciodată nu mă plictisesc, este locul copilăriei mele. 

Lucrul de mână nu constituie numai mijlocul de confecţionare a unor articole de îmbrăcăminte, obiecte de interior sau accesorii, ci este, în acelaşi timp, un mijloc de relaxare şi odihnă activă. 
A crea ceva cu mâinile tale, folosindu-ți imaginația, este ceva unic și plin de satisfacții.


„Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni nicioadată!” 


"Adevărata valoare stă în lucrurile simple". Oana Pelea