Mandra ca sunt romanca!

Bratara tricolor este manifestul meu pentru redobandirea mandriei de a fi roman.

De cinci ani o port la mana, oriunde merg, cu fruntea sus.

Poart-o si tu si Fii mandru ca esti roman !

Bratara tricolor

Bratara tricolor

Like pagina Facebook

"Roşu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Şi-albastru-al nostru cer"

marți, 3 decembrie 2013

Teo Show - 1 Decembrie 2013

Începutul unei tradiţii. 1 Decembrie 2013, Teo Trandafir alături de Adela Creangă, cea care a dezvoltat conceptul brăţărilor tricolore, împreuna cu Georgiana şi Mariana din comunitatea Găujani. Ne-am unit pentru a pune la mâna dumneavoastră cel mai drag simbol al românilor, tricolorul. 
Andreea Tanasescu, fondatorul La Blouse Roumaine, este persoana care a propus comunitatii din Gaujani sa se implice in proiectul "Bratara ne uneste" ca prim proiect al atelierului de cusut din comunitate


Cornelia Enache, membra a comunitatii din Gaujani, este cea care a coordonat cele 150 de femei in realizarea celor 50,000 de bratari tricolore
Ca sa vedem cum se lucreaza o astfel de bratara, in platou au venit 2 din femeile din Gaujani care au realizat cele 50,000 de bratari tricolore 


Alaturi de ele Adela Creangă, este cea care a dezvoltat conceptul bratarii tricolore si a instruit cele 150 de femei din GaujaniEle s-au unit pentru prima oara ca si comunitate cu ocazia bratarii tricolore


 Teo le arata invitatelor ca si ea poarta cu mandrie la mana bratara tricolora lucrata de ele.
Sa purtam tricolorul la mana alaturi de ei ! Bratara ne uneste !


Asta-i Romania !


Andreea Runceanu - Amadeus Violin, Xenti Runceanu
La finalul emisiunii au cantat o melodie superba Mandra ca sunt romanca


La multi ani ROMÂNIA !Campania Dero ''Bratara ne uneste''

DERO ne invita sa purtam in luna decembrie bratara tricolora care ne uneste!


”Exista o fire curata romaneasca. Exista o Romanie a traditiilor curate de care suntem mandri. Si exista oameni care sustin acea Romanie si lupta ca acele traditii autentice sa nu se piarda si sa ramana proaspete. In fiecare roman exista acest sentiment, pe toti ne uneste dorinta de a fi mandri de ceea ce suntem. In decembrie, la 95 de ani de la Marea Unire, hai sa aratam ca exista ceva, exista un semn ca ceva ne uneste. Hai sa purtam tricolorul la mana, sa aratam ca suntem multi cei care credem ca avem cu ce sa ne mandrim! –acesta este mesajul campaniei DERO, "Bratara ne uneste". ”
In toamna acestui an, 150 de femei din Gaujani, dintr-o comunitate de la Dunare, au crosetat de mana si din suflet, cateva zeci de mii de bratari tricolore. Bratarile au unit o comunitate pentru a reinvia un vechi mestesug romanesc. Aceleasi bratari, crosetate de femeile din Gaujani, se vor regasi, impreuna cu povestile celor care le-au realizat, in pachetul aniversar DERO, de 9,5 kg, care va fi disponibil pe piata in luna decembrie.
Romanii sunt invitati sa sustina valorile traditionale romanesti, purtand bratarile tricolore care au unit o comunitate. 
Sa purtain luna decembrie bratara tricolora care ne uneste! Sa fim mandri ca suntem romani, sa fim mandri de valorile si traditiile romanesti! Sa sustinem impreuncomunitatile de mestesugari, aceia care spun povestea Romaniei autentice. 
DERO, un brand romanesc cu peste 40 ani de existenta, ureaza tuturor romanilor „La multi ani cu prospetime, Romania!”, a declarat Iulia Floricica, Senior Brand Building Manager Laundry, Unilever South Central Europe.


Sa fim mandri ca suntem romani, sa fim mandri de valorile si traditiile autentice romanesti! 

"Adevărata valoare stă în lucrurile simple". Oana Pelea