Mandra ca sunt romanca!

Bratara tricolor este manifestul meu pentru redobandirea mandriei de a fi roman.

De cinci ani o port la mana, oriunde merg, cu fruntea sus.

Poart-o si tu si Fii mandru ca esti roman !

Bratara tricolor

Bratara tricolor

Like pagina Facebook

"Roşu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Şi-albastru-al nostru cer"

Bratara TricolorAm creat brățara tricolor cu gândul de a reaprinde în inimile noastre mândria de a fi român. Ea este cadoul meu de ziua tuturor românilor. Să vedem lucrurile bune, să fim pozitivi și numai așa vom avea putere să ne facem viața mai frumoasă unii altora. 

Adela Creangă


Bratara tricolor este un simbol al identității neamului nostru.

Ea este manifestul meu pentru redobândirea mândriei de a fi român.

De cinci ani o port la mână, oriunde merg, cu fruntea sus.


Poart-o și tu și Fii mândru că ești român !

Brățara tricolor postată cu mulți ani în urmă pe acest blog a fost selectată pentru Campania Dero - ''Brățara ne unește''. În toamna anului 2013 Adela Creangă a mers în satul Găujani, o comunitate de la Dunăre pentru a arăta femeilor de acolo cum se face Brațara tricolor. Acestea au croșetat de mână și din suflet, câteva zeci de mii de brățări tricolore care s-au regăsit, împreună cu poveștile celor care le-au realizat, în pachetul aniversar DERO, de 9,5 kg, care a fost disponibil pe piață în luna decembrie 2013. Prin intermediul acestei campanii Adela Creangă a avut prilejul de a pune pe mâna românilor Brățara tricolor și a transmis mesajul său:Fii mândru că ești român!


''1 decembrie 2013 marchează începutul unei noi tradiții, o tradiție care se naște acum, ea are ca scop să reînvie tradiția lucrului manual și a valorilor naționale. Cu ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, tradiția aceasta se va împământeni și va deveni din ce în ce mai puternică. Purtând Brățara tricolor veți face un gest de recunoaștere a identității voastre și o demonstrație de forță națională.'' - TEO

Brațara tricoloră ne unește 


Bratara tricolor - marca inregistrata OSIMUn nou proiect:

Bratara tricolor face inconjurul lumii:
Poarta o bratara tricolora, oriunde te-ai afla in lume, fotografiaza-te si trimite-ne imaginea pe facebook sau pe gmail la adelina530@gmail.com, scriindu-ne locatia exacta si mesajul tau pentru sustinerea identitatii noastre si a valorilor nationale ale Romaniei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Adevărata valoare stă în lucrurile simple". Oana Pelea