Mandra ca sunt romanca!

Bratara tricolor este manifestul meu pentru redobandirea mandriei de a fi roman.

De zece ani o port la mana, oriunde merg, cu fruntea sus.

Poart-o si tu si Nu uita ca esti roman !

Bratara tricolor

Bratara tricolor

Urmareste-ne pe Facebook: bratara tricolor - lucru manual adelina

COLECTIA TRICOLOR

"Roşu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Şi-albastru-al nostru cer"

marți, 23 iunie 2015

Bratara tricolor si Anca Bucur, pe podium la Fitness Universe Championships din Miami!


"Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, a urcat pe podium weekend-ul acesta, ocupând locul III la categoria Profesionişti în cadrul  „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului la nivel mondial."
















„Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Am muncit enorm şi am simţit că mi-am depăşit limitele şi asta pentru că am putut să adaug la pregătirea mea o nutriţie corespunzătoare. Mulţumesc tuturor din Herbalife care m-au susţinut! E plăcut să îi vezi pe cei din jur cuceriţi de munca ta!”, a declarat Anca Bucur.

„Am devenit o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi oameni din întreaga lume şi acest lucru este o binecuvântare pentru mine. Iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii de calitate, de la care am de învăţat şi care mă fac să fiu mai bună. Iubesc energia pozitivă şi încerc să o păstrez cât mai mult în viaţa mea, prin ceea ce fac, prin ceea ce gândesc şi mai ales prin oamenii pe care îi ţin aproape“, adaugă Anca.
Herbalife colaborează din 2014 cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete de nutriţie personalizată pentru activitatea sa sportivă.
La vârsta de trei ani, Anca începe să ia lectii de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Naţional Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de şapte ani, pleacă din oraşul ei natal şi începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După trei ani de gimnastică artistică,
Anca a simţit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastica aerobică, fiind ulterior selectată pentru Lotul Naţional de Tineret din Constanţa, unde a câştigat medalia de bronz pe echipe şi s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria.
În anul 2005, a fost selecţionată pentru Lotul Naţional de Seniori din Bucureşti, dar chiar înainte de Campionatul European şi-a rupt umărul drept şi a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp. La sfârşitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Naţional de Aerobic şi a început să lucreze ca un instructor de fitness şi aerobic.

Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.

Pe 19 iulie 2015, chiar înainte de începerea competiţiei Herbalife Braşov Triathlon, Anca va susţine o sesiune de fitness gratuită în Piaţa Sfatului. Triatlonul care are loc la Braşov este un eveniment foarte important atât pentru sportivii profesionişti, cât şi pentru amatori. Pe https://www.facebook.com/brasovtriathlon poţi afla mai multe informaţii despre acest concurs absolut special la care merită să te înscrii!

miercuri, 17 iunie 2015

Anca Bucur Miss Fitness Universe

"Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2011 și 2013, a acceptat provocarea triatlonului și va organiza chiar în ziua evenimentului o sesiune specială de antrenament și fitness pentru cei prezenți în Piața Sfatului din Brașov."





















„Sportul te pune în permanență în competiție cu tine și te obligă să-ți depășești limitele. Mă bucur să fiu alături de cei care se înscriu într-o competiție atât de dificilă și de frumoasă, așa cum este un triatlon”, a declarat Anca Bucur

Facem din sport o traditie!

















Bratara tricolor purtata la Herbalife Triathlon‬

Facem din sport o traditie!

marți, 16 iunie 2015

Herbalife Brasov Triathlon‬

Conferinta de presa - Facem din sport o traditie! 

"27 mai 2015, a avut loc conferinta de presa dedicata ‪#‎HerbalifeBrasovTriathlon‬, concurs ce se va desfasura in 19 iulie la Brasov. 
Partenerul principal al evenimentului este Herbalife Romania, companie internationala din domeniul nutritiei.
I-am avut alaturi de noi pe Ciprian Balanescu, campion national la triatlon, duatlon si aquathlon, Anca Bucur Miss Fitness, Ionela Tarlea, vicecampioana olimpica la atletism si reprezentant COSR, Adrian Nanulescu, Presedintele Federatiei Romane de Triatlon, Vlad Stoica, Presedinte Clubul Sportiv Smart Atletic si Liviu Irimia, Director de marketing si vanzari la Herbalife.
Am vorbit despre sport, miscare, viata sanatoasa, echilibru si, bineinteles, despre triatlonul ce va avea loc in inima Transilvaniei.



"Nicusor alaturi de Ciprian Balanescu, campion national la triatlon, duatlon si aquatlon."























Facem din sport o traditie! 







"Adevărata valoare stă în lucrurile simple". Oana Pelea

Postări populare